25 ÅR MED FÄRNA

Detta är mitt 25:e år med Färna och därför erbjuder jag er 25 % rabatt på våra populäraste paket, här nedan.

Ni hittar oss mitt i den trolska Bergslagsskogen, 40 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro. Varmt välkommen önskar Wenche Engström med personal!

Läs gärna om hur vi hanterar rådande situationen med Covid-19 här.

Boka direkt

Påsk 2 nätter, 25 % rabatt

Möt våren och fira påsk med god mat, varma bad, shopping & vacker Bergslagsnatur.

Nyhetsbrev

Var först med att ta del av våra nyheter, erbjudanden och få härlig inspiration för ditt välbefinnande.

25 år med Färna Herrgård

25 år – ett kvarts sekel. Wow! Jag känner mig stolt över att ha "överlevt" och haft en uthållighet så länge i denna bransch där det är mycket "hands-on" och små marginaler. Om någon hade viskat i mitt öra att mitt 25:e år med Färna skulle innebära en samhällskris utan dess like, hade jag säkert bara viftat bort det. Vi hade ju helt andra planer för året med jubileum, firande och spännande lanseringar…

Visst har kriser och lågkonjunkturer kommit och gått, men Färna har ändå bestått! Men att samhället nu stängs ned är något nytt. Jag har ett fantastiskt gäng och tillsammans har vi med härlig energi och mycket glädje under många år skapat Färna med ett mål: vi vill dela med oss till alla er som värdesätter äkta mat från våra nära bönder, goda drycker, härlig natur och inte minst tillåter och unnar sig att bli ompysslade och lite bortskämda.

Jag tänker också på hur mycket som firats här i smått och stort med alla möten, bröllop och högtidsdagar som betytt så mycket för så många. Det vill vi ha mer av!
Visst har det kommit en hel del krispaket från regeringen de senaste dagarna, vilka kan underlätta för stunden, men nu behöver vi dig och ditt sällskap!
Så fortsätt att bo, leva och utveckla denna del av vackra Bergslagen.
Genom att besöka oss eller någon av våra hotellkolleger som också sliter, så bidrar du både till branschen i sin helhet och alla människor som nu har det tufft.

Färna Herrgård har funnits i snart 250 år och tänker finnas minst lika länge till!

Välkomna till våren på Färna önskar Wenche