Djur & Natur med båt
Från och med i sommar kan vi erbjuda en båttur där du har du stora chanser att få se bäver men även lom, häger, fiskgjuse, knipa, tranor och andra fågelarter.
Färna Herrgårdsbod
Snygga möbler, designkäder, inredning, smycken & annat smått och gott finner ni i Färna Herrgårdsbod
Färna Ekopark
är ett naturområde ni inte får missa.

Att göra

Här på Färna kan du shoppa loss i stort som smått. I stora stallet finns Färna Herrgårdsbod som, trots namnet, erbjuder 300 kvm shopping. Har ni mer tid så tipsar vi gärna om olika utflyktsmål och aktiviteter.

I Färna Herrgårdsbod finner ni trendiga inredningsdetaljer, designkläder, småmöbler, accessoarer, leksaker samt inrednings- & presentartiklar. Allt detta är blandat med lokalt hantverk.

Färna Herrgård är beläget i vackra Bergslagen i Västmanland och det finns många intressanta platser häromkring som är värt ett besök. 

Läs mer under Utflyktsmål!

NYHET SOMMAREN 2017

Djur och Natur med båt

Från och med i sommar kan vi erbjuda en båttur där du har du stora chanser att få se bäver men även lom, häger, fiskgjuse, knipa, tranor och andra fågelarter. Ibland stöter vi även på älg och andra däggdjur, typiska för våra breddgrader. Fasta turer i sommar men även möjlighet att boka för mindre grupper på egen tid.

Just nu har vi ett introduktionserbjudande!
Läs mer!