Champagneweekend 7-8 april

Välkommen till en bubblande Champagneweekend.

Helgen till ära gästas vi för andra gången av Christian Holthausen från Champagnehuset AR Lenoble, som kommer att hålla i en exklusiv champagneprovning här på Färna. AR Lenoble ligger oss extra varmt om hjärtat då vi nästan har alla deras Champagnesorter på menyn och givetvis även som vår huschampagne. 

Vår Champagneweekend börjar med ett härligt Afternoon tea i Vinterträdgården och fortsätter med avslappnande spalyx. Kanske en stund i vår varma källa under bar himmel. Vill ni lyxa till det ytterligare så rekommenderar vi att ni bokar vår spasvit  med privat tillgång till bubbelpool, ångbastu och relax. Färnas bärdryck & skrubb att göra själv ingår. Vårt spa är öppet till kl. 18.00 denna lördag.

Klockan 17.30 är det dags för champagneprovning i Domänsalen i Herrgården.
18.30 hälsar köket välkomna till Vinterträdgården för kvällens menypresentation samt bjuder på ett litet tilltugg. Till det finns möjlighet att beställa en fördrink eller något av våra lokala utbud av alkoholfria drycker i vår bar.

Därefter får ni avnjuta en vinmakarmiddag där vi serverar er fem rätter modern gastronomi på råvaror från våra nära bönder. Till detta har vår chefssommelier Inga-lena Eriksson valt ut olika passande Champagner genom hela middagen. Efter middagen är ni välkomna upp till Jernbaren där vår Svenska öl från mikrobryggerier och whisky från hela världen dominerar.

På morgonen väntar en god frukost och kanske en tur ut i skogen eller en förmiddag på spa innan det är dags att bege sig hem till verkligheten. 

Pris i dubbelrum: 2980:- | person.

 

Ring eller maila oss på

Detta ingår

  • Afternoon tea, välj mellan sittning 12.30-14.30 eller 15.00-17.00
  • Champagneprovning från AR Lenoble kl. 17.30-18.30
  • En femrätters middag med utvalda champagner till varje rätt.
  • Entré till Spa två från 14.00 dag 1 till 12.00 dag 2
  • Vald logi en natt
  • Frukostbuffé

Dela