Nu söker vi Souschef

En utvecklande tjänst till ett prisbelönt kök. Vill du jobba i ett sammansvetsat team, med matlagning på hög nivå?

Om tjänsten: 
Som souschef på Färna Herrgård blir du en nyckelspelare i ett team med god sammanhållning och höga ambitioner. Du spelar en viktig roll när gäller kvalitet och utveckling och på sikt även när det gäller det kreativa arbetet kring matkonceptet. Du arbetar tätt ihop med vår köksmästare och leder teamet i drift samt är delaktig i schemaläggning och planering av verksamheten. Som person och kock kommer du att kunna utvecklas stort i denna roll. 
Restaurangen är 25% KRAV-märkt, slowfoodinspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs och White Guide. Naturliga råvaror är grunden i all vår matlagning. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, bergslagens skogar och den egna köksträdgården.

Vi söker dig som:
• har ett par års erfarenhet av ledande befattning i kök, som exempelvis souschef eller 1:e kock
• är en passionerad, driven matlagare
• är ödmjuk, positiv, engagerad och noggrann i ditt arbetssätt
• inspirerar och motiverar dina medarbetare att leverera oförglömliga matupplevelser
• trivs i högt tempo och har en stor passion för service
• har en bra organisationsförmåga
• ser långsiktigt på tjänsten och vill växa tillsammans med teamet och verksamheten
• har B-körkort och tillgång till bil då det inte finns några kommunala kommunikationer
• Kunskaper i engelska (i tal och skrift) är meriterande.

Anställningsform och arbetstider: 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning på sex månader. Arbetstiderna varierar och innefattar såväl dagar, kvällar som helger. På Färna Herrgård erbjuds du en trygg anställning där du uppmuntras till utveckling inom organisationen.

Om Färna Herrgård & Spa:
Färna Herrgård & Spa är beläget i vackra Bergslagen, 45 minuter med bil från Västerås och 60 minuter från Örebro. Vi är medlemmar i Svenska Möten och Svenska Spahotell, vilket innebär en genomgående hög kvalitet på hela anläggningen. Här finns 60 hotellrum, flera mötesrum samt festlokaler och våra målgrupper är såväl konferensgäster som privatpersoner där maten är en stor reseanledning.

Denna tjänst tillsätts så snart vi hittar rätt person, så missa inte denna möjlighet!

Ansökan med CV snarast, dock senast den 23 juli till
Inga-Lena Eriksson, Köksmästare & Sommelier
Inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se


Vi ser framemot din ansökan, som behandlas löpande.

Dela