Konferens och möten i herrgårdsmiljö

Stora ytor, luftiga lokaler och frisk bergslagsluft! Här kombinerar ni det hälsosamma lugnet med smidiga touchskärmar som hjälper er att hålla ett modernt möte med den senaste teknologin.

Med bil tar resan till Färna Herrgård 60 minuter från Örebro, 40 minuter från Västerås  och 1 timme och 45 minuter från Stockholm. Längre behöver ni inte åka för att få uppleva äkta vildmark.

— Vi har lokaler och paket för alla typer av möten med mötesrum för 2-120 gäster med 400 kvm utställningsyta i Stora Stallet.

— Majoriteten av våra möteslokaler är utrustade med stora, moderna touchscreens, som ger er som mötesdeltagare möjligheter att arbeta interaktivt. Ni kan även enkelt spara ned alla era anteckningar från skärmen. Videokonferens? Inga problem!

— Fika och mat kan serveras direkt i er lokal. 

— Vi är utvalda av Svenska Möten, en kvalitetssäkring för att ge er de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens.  

— Vi är Svanen-märkta, KRAV-certifierade och utvalda av både White Guide och Chaine de Rottisseur. 

Elektronisk deltagarhantering?
Genom Svenska Möten erbjuder vi elektronisk deltagarhantering. Läs mer om det här!

 

Konferenspaket

Färna är en plats att njuta av och herrgårdsmiljön i kombination med närheten till naturen skapar bästa möjligheter till kreativa möten.

Hyra hela herrgården

Vad sägs om en herrgård helt för er själva? Hos oss är det möjligt. Njut av varma bad och god mat tillsammans med hela arbetsgänget.