Ädla drycker på Färna
I glaset i maj! Varje månad tipsar vår köksmästare & sommelier, Inga-Lena Eriksson om nya ädla drycker att prova. I maj är det rosa i glaset!
Jernbaren
“Too much of anything is bad, but too much good whiskey is barely enough.” ― Mark Twain.
Middag
Att laga mat med kärlek föder själen. Välkommen till bords.
Godbitar från våra nära bönder
Chark & goda ostar från våra granngårdar!
Afternoon tea på Färnavis
Svenskt fika är mer än bara en kaffepaus. Fika betyder paus med kaffe & något sött till. Hos oss tar vi fasta på det söta.

Mat & Dryck

Naturliga råvaror är grunden i all vår matlagning. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, bergslagens skogar & den egna köksträdgården. Här på Färna sitter man i lugn och ro i vår matsal och låter sig bli serverad, lunch som middag.

I Färnaköket lagar vi mat med kärlek och respekt för den naturliga råvaran. Restaurangen är 25% KRAV-märkt, slowfoodinspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs.

Välkommen till bords!
Inga-Lena Eriksson, Köksmästare & Restaurangchef, Färna Herrgård & Spa


"Hur många vackra tankar kan inte en måltid föda."
Etienne Rey

Champagneweekend

28-29 maj. Vi bjuder in till en bubblande Champagneweekend för att fira vår nya huschampagne, AR Lenoble.

I glaset i maj

Maj är månaden med extra allt. I Färnaköket frossar vi i nässlor, sparris, maskros & kirskål men i glaset är allt rosa!