Serveringspersonal

Nu förstärker vi teamet med två tjänster till serveringen!

OM OSS
Färnaköket är flerfaldigt prisbelönt och här lagar vi mat med respekt för den naturliga råvaran och till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Varje årstid har sin egen identitet och återspeglas tydligt i menyn. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaîne des Rôtisseurs och White Guide.

OM TJÄNSTERNA
Nu förstärker vi teamet i matsalen och söker två personer med god känsla för service och med vanan att både jobba både samspelt i grupp och att ta egna initiativ.

Vi söker 1 person för servering

  • minst 3 års erfarenhet
  • är positiv, engagerad och noggrann
  • ser långsiktigt på tjänsten och vill växa med oss
  • har B-körkort och tillgång till bil då kommunala kommunikationer saknas
  • kunskaper i engelska, både tal och skrift, är meriterande
  • tjänsten omfattar 100 % vikariat


Vi söker 1 person för servering med stor dryckeskunskap

  • minst 5 års erfarenhet
  • ett krav är stor vinkunskap, t.ex. sommelierutbildning eller annan dokumenterad utbildning/erfarenhet.
  • är positiv, engagerad och noggrann
  • ser långsiktigt på tjänsten och vill växa tillsammans med oss
  • har B-körkort och tillgång till bil då kommunala kommunikationer saknas
  • kunskaper i engelska, både tal och skrift, är meriterande
  • tjänsten omfattar 100 % tillsvidare


Tillträde: Snarast möjligt, vi behandlar ansökningarna löpande.
Lön: Månadslön, enligt överenskommelse.
Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal är för oss en självklarhet.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan och cv till Inga-Lena Eriksson, kökschef & sommelier.
E-post: inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se