Sommarens smaker
I Färnaköket lagar vi mat med kärlek och respekt för den naturliga råvaran. Restaurangen är 25% KRAV-märkt, slowfoodinspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs och White Guide.
Shoppa loss i Färna
Herrgårdsboden har öppet hela sommaren. Här finner ni kläder, smycken, möbler och inredningsartiklar. Välkommen till 300 kvm shopping!
Välkommen in på Kafferep
Här på Färna tar vi fika på allvar och har skapat ett klassiskt kafferep med sju sorters kakor, jordgubbstårta och läskande rabarber eller syrensaft.
Grillbuffé
Varje onsdag och fredag kl. 18.00 tänder våra kockar grillen och bjuder in till grillafton här på Färna.
Sommarspa
Tag hand om din kropp i sommar, du har bara en.

Händer på Färna

Detta händer på Färna under året. Välkommen till oss!

Färna Herrgårdsbod fyller 20 år den 23 maj

Det firar vi med att ge er 20 % rabatt på allt ( ej livsmedel & hantverk). Vi bjuder även på tårta och kaffe denna dag. 20 % på alla kläder hela veckan, 20-28 maj.

Kristi Himmelsfärd

24-28 maj. Vi tjuvstartar helgen redan på onsdagen med extra afternoon tea. Välkommen till Bergslagen

Afternoon tea

Här på Färna tar vi sötsaker på allvar. Vi har skapat ett svenskt afternoon tea där klassiker får stort utrymme. Scones, marmelader & lemoncurd finns självklart med men även smulpajen, sju sorters kakor & morotskakan.

Sommar på Färna

4 juli-6 augusti. Sommaren på Färna betyder klassiskt kafferep, grillafton, riktigt god mat, spa & Bergslagsäventyr. Färnakänsla helt enkelt!

Grillkvällar 5 juli-4 augusti

Ons- & fredagkvällar dukar vi upp en härlig grillbuffé i trädgården från kl. 18.00. Onsdagar underhåller även vår trubadur.

Köttstyckning & vinmingel

30 september. Lär dig stycka viltkött tillsammans med experter från Fällmans kött. Dagen avslutas med vinmingel.

Färna Julmarknad 10-12/11

Traditionsenlig och stämningsfull julmarknad. Stallet och ladugården fylls med hantverk och utomhus finns marknadsgatan med julens läckerheter.