Händer på Färna

Detta händer på Färna under året. Välkommen till oss!

Afternoon tea

Här på Färna tar vi sötsaker på allvar. Vi har skapat ett svenskt afternoon tea där klassiker får stort utrymme. Scones, marmelader & lemoncurd finns självklart med men även smulpajen, sju sorters kakor & morotskakan.

Vinmakarhelg- Piemonte 2-3/11

Till hösten kan vi stolt presentera en av Piemontes främsta producenter, familjen Ceretto, som gäster på vår Vinmakarhelg. Vinprovning med exklusiva viner och en magisk vinmakarmiddag står på programmet.

Julmarknad 8-10 november

Traditionsenlig och stämningsfull julmarknad. Stallet och ladugården fylls med hantverk och utomhus finns marknadsgatan med julens läckerheter.

Välgörenhetsmiddag 16 november

Årets välgörenhetsmiddag för musikhjälpen går av stapeln här på Färna Herrgård

Julmiddag 22/11-19/12

Njut av en fyrarätters middag skapad med julen som inspiration. En matupplevelse för er som vill ha något annat än ett traditionellt julbord men ändå vill få lite smaker från julen

Jägarexamen 17-20 juli

En fyra dagar lång intensivkurs med jaktteori och -praktik i fridfull herrgårdsmiljö, som avslutas med examinering för Jägarexamen.

Nyårsfirande på Färna

Fira in det nya året på bästa sätt i en underbar herrgårdsmiljö. Spalyx, matupplevelser och avkoppling där i stort sett allt ingår.

Vinmakarhelg-Timo Mayer 7-8/9

Stolta och förväntansfulla har vi nu äran att presentera, den karismatiske och gåtfulla vinmakaren Timo Mayer som gäst här på Färna.