Lokalt på tallriken

Dela

Sommarens godaste kampanj är här!

Lokalt på tallriken är kampanjen som skapar fler samarbeten mellan restauranger och producenter med ambitionen att mer restaurangmat ska bestå av mat på råvaror i säsong, från producenter i närområdet. Precis som mat och dryck alltid borde vara.

En kampanj framtagen av Smaka på Västmanland där målet är att lyfta den lokalproducerade maten och uppmana till ett mer hållbart och klimatneutralt sätt att äta ute på.

Det är med en sådan stolthet vi kan presentera vårt bidrag tillsammans med Nibble gårdsgris, Munktorps Prästgård, Tvetalund lantbruk och Hebo Trädgård för sommarens godaste kampanj.

Vårt bidrag är en rullad fläsksida från Nibble Gårdsgris med örter från vår egna köksträdgård. Till denna serveras en matvetesallad på kulturmatvete från Munktorps Prästgård, en färskostkräm från Tvetalund lantbruk och grönt efter säsong från Hebo Trädgård. Som ni hittar på menyn hos oss fram till den 28 augusti.

Under denna kampanjperiod genomförs även en tävling via Facebook och Instagram. Vill ni veta mer om denna och själva kampanjen gå då in på Smaka på Västmanland för mer information. 

 

Dela