Vi hjälper er att mötas säkert!

Vi vet att för er som företag kommer säkerheten och tryggheten för era medarbetare alltid först. Samtidigt är det nu – mer än någonsin – viktigt att arbeta för att hitta glädjen, gemenskapen och lusten till att arbeta tillsammans mot de uppsatta målen. Nu med flexiblare avbokningsvillkor!

På grund av rådande läge har vi behövt anpassa våra öppettider, och därför kan det vara stängt när ni önskar besöka oss. Vi är dock flexibla och välkomnar er att kontakta oss med er förfrågan.

På Färna kan vi därför lova er att vi tar vårt ansvar att minska smittspridningen, för att ni ska kunna mötas tryggt och säkert i mindre grupper. I längden kan nämligen ingenting mäta sig med den energi som uppstår i det fysiska mötet mellan människor.


Med bil tar resan till Färna 60 minuter från Örebro, 40 minuter från Västerås och 1 timme och 45 minuter från Stockholm.

* Nu med flexiblare avbokningsvillkor!

* Lokaler och paket för alla typer av möten med mötesrum för 2-120 gäster och 400 kvm utställningsyta.

* Majoriteten av våra möteslokaler är utrustade med stora, moderna touchscreens, som ger er möjlighet att arbeta interaktivt. Ni kan även spara ned era anteckningar från skärmen. Videokonferens? Inga problem!

* Kaffe och herrgårdens bakverk kan serveras direkt till er i lokalen.

* Har ni önskemål att äta även övriga måltider i er lokal, vänligen kontakta oss.

* Vi är utvalda av Svenska Möten, en kvalitetssäkring för att ni ska få en lyckad konferens.

* Vi är Svanen-märkta, KRAV-certifierade och utvalda av både White Guide och Chaine de Rottisseur.

Elektronisk deltagarhantering
Genom Svenska Möten erbjuder vi elektronisk deltagarhantering. Läs mer här!

Konferenspaket

Färna är en plats att njuta av och herrgårdsmiljön i kombination med närheten till naturen skapar bästa möjligheter till kreativa möten.

Hyr hela herrgården

Vad sägs om en herrgård helt för er själva? Hos oss är det möjligt. Njut av varma bad och god mat tillsammans med hela arbetsgänget.