Teambuilding

Dela

Bygg din egen flotte, måla, fota, utför kluriga uppdrag mm. Vi har ett stort utbud av roliga, stillsamma och utmanande aktiviteter för att få ihop arbetsgruppen. Nedan har vi plockat ihop några förslag.

Dessa aktiviteter kan bokas för minimum 10 personer. Alla priser är exkl. moms.

Bygg en flotte
Gruppen delas in i lag och skall tillsammans skapa en flotte stabil nog att sjösättas. Deltagarna möts sedan i en rafflande flottduell. Här krävs samarbete och uppfinningsrikedom av alla! Teamet med mest stabil flotte blir minst våt helt enkelt. På Färna Spa står bastun står varm och beredd att ta emot badarna!
Tid: 1-2 timmar under perioden maj-september Pris: 450:-| person 
Klädsel: Oömma kläder, risk för att bli blöt föreligger! 

Tips! Dryck & tilltugg under tiden. Glöm inte att planera in spatid med bastu & varma bad efter flottbygget!

Vernissagemålning
Detta är en stillsam och kul aktivitet där deltagarna målar med akrylfärg på linnedukar. Man målar enskilt eller i lag. Motivet är oftast knutet till ett visst tema tex. Företagets vision för framtiden, ett speciellt projekt eller en känsla. Efter målningen avslutar man med en utställning där alla lag får berätta om sina tavlor. 3-5 personer i varje lag. Max 40 personer.
Tid: 2 timmar Pris: 375:- | person vid lag, eget staffli 425:- |person

Lokala uppdraget
Här har vi gjort ett unikt uppdrag där vi blandar in uppgifter om vår anläggning, platser, historia och lite andra kuriosa. Man får även lösa klurigheter, tillverka saker och göra arbetsmoment. En del saker ska förevigas med kamera.
Tid: 1-2 timmar Pris: 400:- |person. Klädsel: Oömma kläder.

Herrgårdskampen
Lagkamp med 6 stationer av samarbetskaraktär. Ett annorlunda höjdhopp, stuprörsslalom, jättelabyrintspel mm. Alla grenar bygger på att laget samarbetar och är gjorda så att alla kan vara med. 6-10 personer i varje lag. 2 lag som tävlar mot varandra.
Tid: 1-1,5 timme Pris: 385:- |person. Klädsel: Oömma kläder

Kluret
En lagkamp där alla kan vara med och som lockar till funderingar och glada skratt. Kampen består av 7 olika stationer med varierande klurigheter.
Tid: 1,5 timme Pris: 375:- |person.
Klädsel: oömma kläder

Lukt- och smakpromenad
En rolig och spännande aktivitet där ni ska gissa ämnet, kryddan mm vid olika stationer med hjälp av lukten.
Tid: ca 1,5 timme Pris: 395:- |person.


Alla priser är exkl. moms.

Förfrågan

Dela