Lunch på Färna

Vi serverar en fast trerätterlunch mån-fredag året runt. Njut av vällagad mat på lokala råvaror i en underbar herrgårdsmiljö.

Sommarmeny, 1 juli-9 augusti

Måndag & torsdag
Sallad på svensk ämnesgurka, yoghurt, vitlök, lufttorkad skinka från Norrland,
yoghurtbollar och salta frön
Kallinkokt Fjällröding, primörer, örtfärskostkräm, krust på potatis och dill
Marinerade bär, citronsockerkaka, grädde

Tisdag & fredag
Norröna Matjessill, brynt äggkräm, KRAV-ägg, picklad lök och pepparrot
KRAV-kyckling från REKO, matvetesallad med persilja, citron och vitlök, tomater från Karinstorp,
smörad tomatsky, primörer
Krämig yoghurt, marinerade bär och havrekrust

Onsdag
Mozzarella från Ängsholmen, tomater från Karinstorp, basilika
från vårt växthus, surdegskrutonger
Långkok på KRAV-högrev från Närke, pepparrotssås, buljongkokt morot, potatis
Citronkräm, maräng, vaniljfärskost och jordgubbar.

Trerätters lunch 245:-| person

Ert bord är reserverat max 30 minuter efter bokad tid.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar enstaka dagar.

Under sommaren har vi öppet för lunch mellan 11.30 och 14.00 (förbokning krävs).
Efter den 11 augusti har vi lunch 11.30-13.00

Meddela oss vid bokningstillfället, eller senast dagen innan, om ni har några kostavvikelser
eller allergier så sätter vårt köksteam ihop en passande meny till just er.

Boka bord online, på tel. 0222-281 90 eller via bokning@farnaherrgard.se

 

Bordsbokning

Detta ingår

  • Förrätt
  • Varmrätt
  • Dessert

Dela