Serveringspersonal

Nu lanserar vi tio nya hotellrum och förbereder oss för fler gäster. För att möta efterfrågan söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga matsalsteam och få chansen att jobba på en av Västmanlands vackraste arbetsplatser. Tjänsten är på heltid.

 

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en ny kollega till vårt matsalsteam som har erfarenhet av att ge service i absolut toppklass! Våra gäster förväntar sig en upplevelse utöver det vanliga och därför söker vi dig med en unik förmåga att förmedla både service, entusiasm och kunskap om vår prisbelönta mat.

Yrkesvana minst 3 år. Du bör vara ansvarsfull, positiv och kvalitetsmedveten samt ha lätt för att samarbeta – såväl med gäst som kollega. Färna har många internationella gäster, därför bör du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort krävs då regionala kommunikationer saknas.

Varaktighet, arbetstid: heltid.
Tillträde: snarast möjligt, ansökningar behandlas löpande.
Lön: månadslön, enligt överenskommelse.
Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal är för oss en självklarhet.

ANSÖKAN
E-posta din ansökan samt cv till kökschef och sommelier Inga-Lena Eriksson: inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se

OM OSS
Färnaköket med matsal är flerfaldigt prisbelönt och här lagar vi mat med respekt för den naturliga råvaran. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Drycker från småskaliga vinbönder med stor personlighet ligger till grund för vår dryckeslista. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs och White Guide.