Nu söker vi Souschef

Dela

Vill du jobba i ett härligt team, med matlagning på hög nivå?

Om tjänsten:
Som souschef på Färna Herrgård blir du en nyckelspelare i ett team med härlig sammanhållning och höga ambitioner. Du spelar en viktig roll när gäller kvalitet och utveckling, men även det kreativa arbetet kring matkonceptet. Du arbetar tätt ihop med vår kökschef och leder teamet genom god kommunikation samt positivt ledarskap. Som person och kock kommer du att kunna utvecklas stort i denna roll.
Vår restaurang är KRAV-märkt, slowfoodinspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs samt White Guide. Naturliga råvaror är grunden i all vår matlagning. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, bergslagens skogar och den egna köksträdgården.

Vi söker dig som:
• har ett par års erfarenhet av ledande befattning i kök, som exempelvis souschef eller 1:e kock
• är en passionerad, kreativ och driven matlagare
• är ödmjuk, positiv, engagerad och noggrann i ditt arbetssätt
• inspirerar och motiverar dina medarbetare att leverera oförglömliga matupplevelser
• trivs i högt tempo och har en stor passion för service
• har en bra organisationsförmåga
• ser långsiktigt på tjänsten och vill växa tillsammans med teamet
• har B-körkort och tillgång till bil då det inte finns några kommunala kommunikationer
• Kunskaper i engelska (i tal och skrift) är meriterande.

Vi erbjuder:

• Attraktiva personalförmåner som t.ex. individuell kompetensutveckling, inspirationsresor, friskvårdsbidrag mm.
• Vi har även goda möjligheter till övernattning vid behov
• Varaktighet, arbetstid: heltid.
• Tillträde: snarast möjligt, ansökningar behandlas löpande.
• Lön: månadslön, enligt överenskommelse.
• Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal är för oss en självklarhet.

Om Färna Herrgård & Spa:
Färna Herrgård & Spa är beläget i vackra Bergslagen, 45 minuter med bil från Västerås och 60 minuter från Örebro. Vi är medlemmar i Svenska Möten och Svenska Spahotell, vilket innebär en genomgående hög kvalitet på hela anläggningen. Här finns 60 hotellrum, flera mötesrum samt festlokaler och våra målgrupper är såväl konferensgäster som privatpersoner där maten är en stor reseanledning.

Denna tjänst tillsätts så snart vi hittar rätt person, så missa inte denna möjlighet!
Ansökan med CV snarast till Inga-Lena Eriksson, Kökschef & Sommelier
Inga-lena.eriksson@farnaherrgard.se


Vi ser framemot din ansökan!

Dela