Bra att veta

Dela

Dagspa
Som dagspagäst har du tillgång till pool, gym, aroma-, infra- och torrbastu samt en varm källa under bar himmel. I våra duschar finns produkter från svenska c/o GERD. Lån av badrock, handduk & tofflor ingår.

På Färna Spa är vi kontantfria. 

Ankomst
Anmäl dig i vår reception där du uppger namn, tid och vilken behandling du bokat. Kom gärna i god tid så att du hinner komma ner i varv innan behandlingen börjar. För dig som har första behandlingstiden på dagen så öppnar vi 15 minuter innan bokad tid.

Avbokning
Vi ber dig respektera utsatt tid för behandling och vi kommer att vid sen ankomst korta ner behandlingen. Vid ej avbokad tid senast kl. 12 dagen innan, debiteras hela kostnaden. Grupper, senast 5 dagar innan. Vi reserverar oss även för att bokade behandlingstider kan komma att ändras.

Badkläder
Finns att hyra för 50 kr på spa. Finns även att köpa på spa (obs. kan ta slut på storlekar)

Badrock, handduk & tofflor
Som spagäst hos oss får man ett "spakit" till låns under vistelsen bestående av en badrock, handduk och tofflor. För dig som endast bokat behandling ingår inget "spakit"

Barn på spa
Vi välkomnar barn till vår pool, bastu och relaxdel fram till kl. 13. Övrig tid gäller 13 års åldersgräns.
Barn till och med 17 år besöker alltid spa i målsmans eller annan vuxens sällskap. OBS! Vi vill hålla en lugn spa-atmosfär hela dagen så plask och lek är ej tillåtet.

Boka behandling i god tid
För övernattande gäster rekommenderar vi att du bokar din behandling samtidigt så har vi lättare att garantera att du får den tid som passar dig bäst!

Friskvård
Vi är anslutna till Epassi,  Actiway (fd. FriskvårdsChecken) och Min Friskvård (fd. Friskvårdvårdskuponger).

Gym
En trappa ner i källarvalven, där den gamla smedjan en gång låg, hittar ni vårt gym. Här finns multimaskiner från Life Fitness samt löpband, crosstrainer, motionscykel och roddmaskin.

Hälsotillstånd
Vissa behandlingar är inte lämpliga om du är sjuk eller gravid. Tala gärna med våra terapeuter om hur du önskar din behandling, allt för att din upplevelse skall bli så bra som möjligt.

Kvarglömda saker
Vi sparar kvarglömda kläder och andra föremål i en månad. Därefter skänks dessa till härbärgen i Västerås. Kontakta vår reception på tfn. 0222-281 90 eller via bokning@farnaherrgard.se om ni har glömt något under er vistelse.

Mat & dryck
Förboka gärna en charkbricka eller smörgås innan ert besök. Det finns också möjlighet att köpa dryck och snacks på plats. Vi har fullständiga rättigheter.

Spaentré ingår i alla våra boendepaket.

Har du bara bokat rum och frukost så ingår inte spa-entré

Tänk på att det inte är tillåtet att ta med egen mat eller dryck till spa.

 

Förfrågan

Dela